Εισαγωγή – σκοπός

Είμαστε χαρούμενοι που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και μας δίνετε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για την πολιτική απορρήτου Προστασίας των Προσωπικών σας  Δεδομένων και πως την εφαρμόζουμε.

Εμείς εδώ στην  εταιρεία Σαΐτης Νεκτάριος, με τον διακριτικό τίτλο saitis nektarios HAIRSTYLING εφεξής «εταιρεία», πάντα θέταμε τη προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, την προστασία της ιδιωτικότητας, στη κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Την παγίωση της διακριτικότητας  ως επαγγελματική αξία μας.

Με τη συγκεκριμένη πολιτική απορρήτου σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την ιδιότητα του Υπευθύνου Επεξεργασίας. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία τεχνικά και οργανωτικά μέτρα  που διασφαλίζουν την προστασία  των Προσωπικών σας Δεδομένων, δίνουν δε σε μας την δυνατότητα να αποδείξουμε ότι συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και τα επεξεργαζόμαστε πάντα σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ειδικά με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679).

Η Πολιτική Απορρήτου της Εταιρείας περί Προστασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων παρέχει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το ποια Προσωπικά σας Δεδομένα επεξεργαζόμαστε, με ποιο τρόπο, πότε και γιατί τα συλλέγουμε, τη νομική βάση, τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε, για πόσο χρονικό διάστημα τα διατηρούμε, εάν τα μοιραζόμαστε με άλλους και κάτω από ποιους όρους μπορούμε να το κάνουμε, αλλά και τα δικαιώματά σας σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και τον τρόπο που μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας.

Για τους λόγους αυτούς είναι σημαντικό να διαθέσετε τον αναγκαίο χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά και να κατανοήσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα συλλέγονται μόνο μετά από δική σας συναίνεση και μπορεί να περιλαμβάνουν:  το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης,  το επάγγελμα,  τη διεύθυνση  διαμονής,  στοιχεία επικοινωνίας όπως τηλέφωνα και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Νομική Βάση

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βασίζεται στην ενημέρωσή σας ως προς το σκοπό της συλλογής και της επεξεργασίας, της ενημέρωσης σχετικά με τα δικαιώματά σας, του τρόπου άσκησης των δικαιωμάτων, εν τέλει της συγκατάθεσή σας και του έννομου συμφέροντος ή νόμιμης υποχρέωσης της εταιρείας. Τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε είναι τα απολύτως απαραίτητα για τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Η εταιρεία δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα από ανηλίκους, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα.

Τρόπος συλλογής δεδομένων

  • Κατά την επίσκεψη σας σε ένα από τα καταστήματά μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να καταχωρηθείτε, εφόσον επιθυμείτε, στους καταλόγους των πελατών της εταιρείας μας.  Η καταχώρηση σας μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας μας.
  • Κατά την ανάρτηση σχολίου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας μας, όπως Facebook, Twitter, YouTube
  • Εάν θα συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό της εταιρείας μας
  • Εάν δηλώσετε ότι επιθυμείτε να συνεργαστείτε ως μοντέλο με την εταιρεία
  • Επίσης, κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωση ενδέχεται να συλλεχθούν πληροφορίες και δεδομένα Cookies,  η διεύθυνση IP της συσκευής πρόσβασης, η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη, η ημερομηνία και η ώρα επίσκεψης, ο τύπος και οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης,  είδος, μοντέλο, το λειτουργικό σύστημα της συσκευής πρόσβασης σχετικά με την ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιήσατε και τη τοποθεσία.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης και αποθηκεύονται στη συσκευή κάθε χρήστη, εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies. Η χρήση των cookies αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του site, στην ομαλή περιήγηση, σύνδεση και μετακίνηση στις επί μέρους σελίδες του, καθώς και την προβολή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η μη αποδοχή τωνcookies δεν θα μείωνε τον αριθμό των διαφημιστικών μηνυμάτων που θα λαμβάνατε, αλλά αυτά θα ήταν απλά τυχαία και ενδεχομένως άσχετα με τα ενδιαφέροντά σας. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies είναι ανώνυμες και δεν χρησιμοποιούνται σε καμία περίπτωση για την καταγραφή προσωπικών δεδομένων του χρήστη ούτε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τη συσκευή του.

Επεξεργασία

Εξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, για συγκεκριμένους σκοπούς, ειδικότερα για να σας εγγράψουμε στους καταλόγους των πελατών μας για να:

  • να επικοινωνήσουμε μαζί σας  για τυχόν έκτατες αλλαγές των ραντεβού σας,
  • προσδιορίσουμε την ανταμοιβή σας, στο πλαίσιο συμμέτοχης σας στα κατά καιρούς προγράμματα επιβράβευσης της εταιρείας και να σας ενημερώνουμε σχετικά
  • εσωτερικούς στατιστικούς σκοπούς: προκειμένου να καταγράφουμε το είδος της εργασίας που επιθυμείτε, την ιστορικότητα, τα προϊόντα που σας εφαρμόστηκαν και τα αποτελέσματα που σας προσέδωσαν, τα δικά σας σχόλια και τις δικές μας παρατηρήσεις επί αυτών, το βαθμό ικανοποίησης σας από την παρεχόμενη υπηρεσία, με σκοπό να βελτιστοποιούμε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών ώστε να είναι προσαρμοσμένες στην δική σας ατομικότητα.
  • έρευνες ικανοποίησης πελατών
  • ενημερώσεις σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, διαγωνισμούς, προσφορές, προωθήσεις ή ειδικές εκδηλώσεις  της Εταιρείας.

Κοινοποίηση - Μεταφορά

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα επεξεργάζονται αποκλειστικά από καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας και επαγγελματίες που δεσμεύονται με ειδικές συμβάσεις.  Η εταιρεία δεν κοινοποιεί, δεν προωθεί, δεν μεταφέρει με κανένα τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν τα εκχωρεί σε κανένα τρίτο για κανενός είδους αξιοποίηση ή εκμετάλλευση. Ενδέχεται όμως να γνωστοποιήσουμε στοιχεία σας μετά από νόμιμη πρόσκληση κάποιας αρχής,  που θα γεννήσει νόμιμη υποχρέωσή μας. Στις περιπτώσεις αυτές, σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα προσήκοντα μέτρα, ώστε η μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων να περαιωθεί με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Χρόνος διατήρησης

Διατηρούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε να είστε εγγεγραμμένοι στους καταλόγους πελατών μας και να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς, έως ότου  μας ενημερώσετε σχετικά, εκτός κι αν από τον νόμο υποχρεωθούμε να ενεργήσουμε διαφορετικά, κατά τα αναφερόμενα στην  προηγούμενη παράγραφο.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσετε να μας ζητήσετε:

·       Πρόσβαση και Ενημέρωση

να αποκτήσετε πρόσβαση, να σας ενημερώσουμε, να σας δείξουμε ή και να σας δώσουμε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων σας που διαθέτουμε

·       Διόρθωση

να διορθώσουμε ή να συμπληρώσουμε δεδομένα που σας αφορούν

·       Περιορισμό και εναντίωση επεξεργασίας

να περιορίσουμε ή να σταματήσουμε εντελώς την επεξεργασία τους και να τα διαγράψουμε

·       Φορητότητα

να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον οργανισμό ή εταιρεία  για λογαριασμό σας

  • Ανάκληση συγκατάθεσης

να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας ανά πάσα στιγμή.

  • Δικαίωμα καταγγελίας

Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή. Για διευκόλυνσή σας, σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας με την αρμόδια Εποπτική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην Ελλάδα είναι: http://www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, email: contact@dpa.gr.

Για να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας ή για επίλυση ζητημάτων σχετικά με την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων θα πρέπει να απευθύνεστε στον  κο. Μάνο Ζαιμάκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@saitis-nektarios.gr, ο οποίος είναι Υπεύθυνος  Προστασίας  των Προσωπικών Δεδομένων στην εταιρεία saitisnektarios, αποστέλλοντας σχετικό αίτημα.

Σας ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση  που ασκήσετε κάποιο δικαίωμά σας, θα πρέπει να προσέλθετε στην εταιρεία ο ίδιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένο από εσάς πρόσωπο, που θα είναι σε θέση να αποδείξει το νόμιμο της παρουσίας του,  για να διακριβωθεί ότι το αίτημα έχει υποβληθεί από εσάς και δεν καλούμαστε να  εκχωρήσουμε  πληροφορίες που σας αφορούν σε άσχετο τρίτο. Στην συνέχεια, χωρίς καμία κατ’  αρχήν οικονομική επιβάρυνσή σας, θα  καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε εντός μηνός στο αίτημά σας και εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατόν, θα σας ενημερώσουμε γραπτά για τους λόγους.

Αλλαγές στην πολιτική

Θα πρέπει να  γνωρίζετε ότι είναι πιθανόν, εφόσον παραστεί ανάγκη, να αναθεωρήσουμε αυτή την πολιτική με νεότερη επικαιροποιημένη.

Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε κάθε ευκαιρία να επικοινωνείτε μαζί μας με   τον  κο. Μάνο Ζαιμάκη  στην ηλεκτρονική διεύθυνση privacy@saitis-nektarios.gr,   να μας εκθέτετε παρατηρήσεις και προτάσεις σας που αφορούν την Επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων, τις οποίες να είστε βέβαιοι ότι θα μελετούμε και θα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας στους σχεδιασμούς και οργάνωσή μας.