Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του Νεκτάριου Σαΐτη, που ξεκίνησε το 1990 με σημαντικές και μεγάλες συνεργασίες στην Αθήνα, το πρώτο κατάστημα Saitis Nektarios άνοιξε στο Ηράκλειο το 1999 στην οδό Σμύρνης 13.

Μετά από 9 χρόνια ομαδικής δουλειάς και δημιουργικής πορείας η εταιρεία άνοιξε το δεύτερο κατάστημά της.

Σήμερα τα κομμωτήρια Saitis Nektarios βρίσκονται σε 4 σημεία στο Ηράκλειο, πιο κοντά από ποτέ στους πελάτες μας, σε χώρους προσιτούς με αισθητική και άνεση για να μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ακόμα περισσότερο κόσμο. Η εταιρεία φροντίζει να έχει αποκλειστικές συνεργασίες με παγκόσμια brands και να προσφέρει μόνο ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της. Το ομαδικό κλίμα και η συνεργασία είναι το το μυστικό για την εξέλιξη και την ανάπτυξη της εταιρείας.

Στο δημιουργικό team της ομάδας παρέχονται σεμινάρια και μετεκπαιδεύσεις από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου όπως VIDAL SASSOON, TONI & GUY ΚΑΙ MAHOGANY που ανανεώνουν τις τεχνικές τους και φέρνουν στην πόλη μας πάντα καινούργιες προτάσεις από τα κέντρα της μόδας. Πολλά από τα σεμινάρια παρέχονται από ανθρώπους που δημιουργούν τις τάσεις και τη μόδα της εποχής.

Τέλος, η εταιρεία Saitis Nektarios έχει εξασφαλίσει μόνιμη και αποκλειστική συνεργασία 15 ετών με τη WELLA, την πλέον αξιόπιστη εταιρεία στον χώρο της που δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να εκπαιδεύονται συνεχώς και να παρακολουθούν σεμινάρια σε όλο τον κόσμο για να βρίσκομαστε μπροστά από τις εξελίξεις.