Πρωταρχικός μας στόχος είναι να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες. Βασίζουμε τη δουλειά μας στην προσωπική σχέση που διαμορφώνουμε με τους πελάτες μας και επιθυμία μας είναι να είναι πάντα ικανοποιημένοι και να τους παρέχουμε αυτό που ταιριάζει στη δική τους προσωπικότητα.

STYLISTS

Για να παρέχουμε περισσότερες επιλογές και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας οι υπηρεσίες μας χωρίζονται σε 3 επίπεδα stylist σύμφωνα με την εμπειρία των στελέχων μας και τη διάρκεια που εργάζονται στην εταιρεία. Στο φάσμα αυτό διαμορφώνονται και οι τιμές μας γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την υπηρεσία που του ταιριάζει περισότερο. Όλοι οι συνεργάτες μας ανεξάρτητα από την κατηγορία εκπαιδεύονται από την εταιρεία και συνεχίζουν την εκπαίδευση και την εξειδίκευσή τους κατά τη διαρκεία της πορείας τους.

Όποια κατηγορία και αν επιλέξετε για την περιποίηση των μαλλιών σας η ποιότητα και η δημιουργικότητα της ομάδα Saitis Nektarios είναι σταθερή και συνεπής στις επιθυμίες των πελατών. Όλες οι κατηγορίες των τεχνιτών μας δουλεύουν με τις ίδιες τεχνικές και τα ίδια επώνυμα προϊόντα

  • Top stylist – Τα κορυφαία στελέχη μας με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.
  • Stylist 1 – Έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη με λιγότερα χρόνια παρουσίας από τους Top Stylists.
  • Stylist 2 – Εξειδικευμένα στελέχη, νεότερες προσθήκες στην ομάδα που εκπαιδεύονται συνεχώς.