ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΪΤΗΣ

398093_393788980712389_1667312151_n

Μετά την εκπαίδευσή του στη σχολή του Νίκου Αμάραντου ξεκίνησε την καριέρα του με διάφορες συνεργασίες στο χώρο της κομμωτικής. Η πρώτη συνεργασία ήταν με τον Δημήτρη Παλαιολόγο, καλλιτεχνικό διευθυντή της L’OREAL (1990-1993) από την οποία δημιουργήθηκε μια ομάδα με συμμετοχή σε πολλά shows διακεκριμένων σχεδιαστών όπως: ΑΣΛΑΝΗΣ, ΑΝΝΑ MOLINARI, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΚΟSΤΕΤSΟΣ, KATHY HEYNDELS, ΠΑΛΙΑΚΟΣ κ.α.

Στη συνέχεια ο Νεκτάριος προχώρησε σε συνεργασία με τα κομμωτήρια MAIK ARTISTIC TEAM (1993-1994). Παράλληλα είχε αποκλειστική συνεργασία με το πρακτορείο μοντέλων LENOR για τη δημιουργία των books του πρακτορείου. Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Ηλία Ζάρμπαλη (1994-1999) και τη δημιουργική του ομάδα με πολλές συμμετοχές σε shows, φωτογραφήσεις και ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δουλειές. Το 1999 ανοίγει το 1ο κατάστημα στη Σμύρνης 13 και ταυτόχρονα συνεργάζεται με το ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι». Συμμετέχει επίσης σε διάφορα shows και φωτογραφήσεις με τον Δημήτρη Ζορμπαλά και την Έλενα Σταματάκη.

Στη διάρκεια της καριέρας του στην Κρήτη δημιούργησε συνεργασίες με ταλαντούχους δημιουργούς όπως τον Μάνο Ζαϊμάκη, τον Παναγιώτη Δασκαλάκη και την Κορίνα Τσικαλά οι οποίοι εκπαιδεύθηκαν μέσα από την ίδια ομάδα που εξελίχθηκε σε μια δυνατή, δημιουργική και πολυμετοχική εταιρεία.

Ο Νεκτάριος Σαΐτης παραμένει πάντα ενημερωμένος για τις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις του Hair Styling, εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνει  την ομάδα του για ό,τι καινούριο προκύπτει στο χώρο. Στα 25 χρόνια καριέρας του έχει αναδείξει την προσωπικότητα πολλών γυναικών και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς συναδέλφους.

ΜΑΝΟΣ ΖΑΪΜΑΚΗΣ

556443_404780689613218_1725507488_n

Ξεκίνησε την πορεία του το 1996 ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην σχολή των ΤΕΕ Κομμωτικής. Το όνειρό του ήταν να γίνει ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης και να συνεργάζεται με μια μεγάλη ομάδα με στόχο να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να νιώθουν όμορφα.

Το 2004 συναντήθηκε με τον Νεκτάριο Σαΐτη, γνωριμία που αποτέλεσε την αρχή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Δουλευοντας δίπλα του άρχισε να δημιουργεί το προσωπικό του στυλ και τη δική του προσέγγιση.

Εκπαιδεύεται και εξειδικεύεται συνεχώς με σταθμούς τη Sassoon Academy όπως και την Academy F Sebastian στη Φλωρεντία. Έχει αποκτήσει την εξειδίκευση Master Color της Wella όπως και το Wella SP Alchemy Master.

Το 2008 δημιουργήθηκε το δεύτερο salon με το όνομα Saitis Nektarios το οποίο έχει αναλάβει ο Μάνος. Το 2013 ανέλαβε στο ΙΙΕΚ Morfi την εκπαίδευση των stulist στο κούρεμα και στο styling και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Οι στόχοι του μετουσιώνονται και τα όνειρά του μεγαλώνουν για το μέλλον γι αυτό και εξελίσσεται συνεχώς ως επαγγελματίας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

DSC_0004Ξεκίνησε την πορεία του ως κομμωτής το 1996 στην Αθήνα μέσα από συνεργασίες με επώνυμα κομμωτήρια.

Εξειδικεύθηκε, εκπαιδεύτηκε και παρακολούθησε σεμινάρια στο εσωτερικό και στο εξωτερικό από κορυφαίες εταιρείες όπως την Wella και την L'oreal και συνεχίζει ακόμη και σήμερα με όρεξη και πρωτοποριακές ιδέες.

Το 2007 επέστρεψε στην Κρήτη και το 2008 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία Saitis Nektarios. Από το 2012 γίνεται μόνιμο στέλεχος και μέτοχος της επιχείρησης αναλαμβάνοντας το νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Κνωσού.

ΚΟΡΙΝΑ ΤΣΙΚΑΛΑ

Η Κορίνα γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1988 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο ΤΕΕ Κομμωτικής το 2005.

Η συνεργασία της με τον Νεκτάριο Σαΐτη ξεκίνησε το 2008 και σήμερα είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στα studios της Wella, στην Ακαδημία Κομμωτικής στη Φλωρεντία, εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνεται και ενημερώνει την ομάδα της για όλες τις τάσεις στο χώρο της κομμωτικής.

ΜΗΝΑΣ ΤΣΟΥΡΑΚΑΚΗΣ


mhnas_tsourakakisΑπό το 1989 ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση στο χώρο της κομμωτικής και εξελίχθηκε σε έναν δημιουργικό Hair Stylist με βαθειές γνώσεις στην τεχνική κουρέματος και χρωμάτων. Τα πρώτα χρόνια συνεργάστηκε με γνωστά κομμωτήρια, ενώ από το 1994-1999 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας συμμετέχοντας σε TV shows, διαγωνισμούς ομορφιάς, δελτία ειδήσεων, τηλεοπτικά διαφημιστικά, καταλόγους μόδας, video clips και πρακτορεία μοντέλων. Παθιασμένος με τη μόδα, τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές, ταξιδεύει και παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια, όπως: Brochman & Knoedler, Dresden Germany, Vidal Sasson, London UK, Rush Academy, London UK, Sebastian Professional Wella Professional. Από το 2001 μέχρι σήμερα διατηρούσε τον δικό του επαγγελματικό χώρο στο Θησείο. Αναζητώντας πάντα την εξέλιξή του, αποφάσισε να ενώσει δυνάμεις του με την δημιουργική ομάδα του Νεκτάριου Σαϊτη.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
Ξεκίνησε την εκπαίδευση του το 1989 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Εργάστηκε για πολύ γνωστά κομμωτήρια της πόλης ενώ παράλληλα συμμετείχε στο “Neubau artstic team”. Επίσης δούλεψε ως εκπαιδευτής δίνοντας σεμινάρια για εταιρίες όπως: Schwarzkopf, KMS και Loreal. Εξάσκησε το επάγγελμα του για έναν χρόνο στο Σύδνευ Αυστραλίας και το 1999 επέστρεψε στην Αθήνα για να ανοίξει τον δικό του χώρο ενώ παράλληλα δούλεψε ως εκπαιδευτής στην εταιρία Sebastian Professional.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΝΥΧΙΑ

ΒΑΛΙΑ ΓΕΝΕΤΖΑΚΗ

​Η Βάλια Γενετζάκη σπούδασε επαγγελματικό μακιγιάζ μανικιούρ πεντικιούρ και ονυχοπλαστικη στο ΙΕΚ MORFI CLS ΚΕΠΑΝΣΗ Στο Ηράκλειο Κρήτης. Πριν ακόμα τελειώσει την Σχολή της συνεργάστηκε με το Νεκτάριο Σαίτη από το πρώτο του μαγαζί στο κέντρο του Ηρακλείου μέχρι και σήμερα στο κατάστημα της Εφόδου και Μασταμπά. Ειδικεύεται στο θεραπευτικό μανικιούρ παρακολουθώντας σεμινάρια ποδολογιας ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις τρέχουσες τάσεις της μόδας στα νύχια και στο μακιγιάζ.

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Ξεκίνησε τις σπουδές της στο χώρο ομορφιάς το 1997 ως Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής και Μακιγιάζ στη σχολή I.B.S INSTITUTE και ολοκλήρωσε το 1999. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην ιδιωτική σχολή C.L.S. ΚΕΠΑΝΣH στο Ηράκλειο και στην ΜΑRΙELLA NAILS EXPERTS INSTITUTE στην Αθήνα ως Ειδικός Εφαρμογών Ποδολογίας - Μανικιούρ - Ονυχοπλαστικής. Αμέσως μετά άρχισε να συνεργάζεται με πολλούς επώνυμους χώρους ευεξίας και αισθητικής. Το Δεκέμβριο του 2012 ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία Saitis Nektarios στο κατάστημα της Λεωφόρου Κνωσού. Συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια του αντικειμένου της και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο χώρο της.

ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΠΑΔΙΑΝΟΥΔΑΚΗ

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 2001 στο κέντρο αισθητικής Clow, όπου και εργάστηκε στον χώρο του μανικιούρ-πεντικιούρ έως το 2008. Το 2008, ίδρυσε το δικό της στούντιο νυχιών με το όνομα «Νηρηίδες», στο Κολωνάκι, το οποίο και διατήρησε μέχρι τον Μάιο του 2016, οπότε και ξεκίνησε τη συνεργασία της με το salon Nektarios Saitis, γεγονός που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της. Έχει εκπαιδευτεί στον αμερικανικό τρόπο περιποίησης μανικιούρ-πεντικιούρ, με λιγότερο κόψιμο στα πετσάκια για περισσότερη διάρκεια, ενώ έχει εξειδικευθεί στο θεραπευτικό πεντικιούρ για την αντιμετώπιση προβλημάτων στα νύχια. Παράλληλα, έχει εκπαιδευτεί στον σχηματισμό φρυδιών και την αποτρίχωση με κλωστή. Στόχος της είναι να επιμορφώνεται διαρκώς σε όλες τις νέες μεθόδους της ειδικότητάς της.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

DSC_0003Η δημιουργική ομάδα μας απαρτίζεται από ένα μείγμα νέων και έμπειρων hair stylists,  αισθητικών και nail professionals που καλύπτει όλες τις ανάγκες προσωπικής περιποίησης.

Το όραμά τους για δημιουργικότητα και μοναδικότητα ενδυναμώνει την ομάδα μας.

Στόχος της είναι πάντα να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψιν τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, τα χαρακτηριστικά αλλά και τις ανάγκες του.

Η δημιουργική ομάδα μας εκπαιδεύεται σε εβδομαδιαία βάση με εσωτερική εκπαίδευση και in-store seminars καθώς και στο εξωτερικό και σε shows που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο.