Saitis Nektarios | Σαΐτης Νεκτάριος

nektarios saitis

Our Team

Η ομαδα μασ

Για περισσότερες επιλογές και ολοκληρωμένη εμπειρία των πελατών, οι υπηρεσίες χωρίζονται σε 3 επίπεδα stylist σύμφωνα με την εμπειρία των στελεχών και τη διάρκεια που εργάζονται στην ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό διαμορφώνονται και οι τιμές γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την υπηρεσία που του ταιριάζει περισσότερο.
Όλοι οι συνεργάτες ανεξάρτητα από την κατηγορία τους, εκπαιδεύονται και συνεχίζουν την εκπαίδευση και την εξειδίκευσή τους κατά τη διάρκεια της πορείας τους.
Όποια κατηγορία και αν επιλέξετε για την περιποίηση των μαλλιών σας η ποιότητα και η δημιουργικότητα της ομάδας Saitis Nektarios είναι σταθερή και συνεπής στις επιθυμίες των πελατών.
Όλες οι κατηγορίες των τεχνιτών δουλεύουν με τις ίδιες τεχνικές και τα ίδια επώνυμα προϊόντα

Top stylist

 Κορυφαία στελέχη με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.

Senior stylist

Έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη με λιγότερα χρόνια παρουσίας από τους Top Stylists.

Stylist 1

Εξειδικευμένα στελέχη, νεότερες προσθήκες στην ομάδα που εκπαιδεύονται συνεχώς.

νεκταριοσ ΣΑΪΤΗΣ

Μετά την εκπαίδευσή του στη σχολή του Νίκου Αμάραντου ξεκίνησε την καριέρα του με διάφορες συνεργασίες στο χώρο της κομμωτικής. Η πρώτη συνεργασία ήταν με τον Δημήτρη Παλαιολόγο, καλλιτεχνικό διευθυντή της L’OREAL (1990-1993) από την οποία δημιουργήθηκε μια ομάδα με συμμετοχή σε πολλά shows διακεκριμένων σχεδιαστών όπως: ΑΣΛΑΝΗΣ, ΑΝΝΑ MOLINARI, ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ, ΚΟSΤΕΤSΟΣ, KATHY HEYNDELS, ΠΑΛΙΑΚΟΣ κ.α.

Στη συνέχεια ο Νεκτάριος προχώρησε σε συνεργασία με τα κομμωτήρια MAIK ARTISTIC TEAM (1993-1994). Παράλληλα είχε αποκλειστική συνεργασία με το πρακτορείο μοντέλων LENOR για τη δημιουργία των books του πρακτορείου. Σημαντικός σταθμός στην καριέρα του ήταν η συνεργασία με τον Ηλία Ζάρμπαλη (1994-1999) και τη δημιουργική του ομάδα με πολλές συμμετοχές σε shows, φωτογραφήσεις και ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δουλειές. Το 1999 ανοίγει το 1ο κατάστημα στη Σμύρνης 13 και ταυτόχρονα συνεργάζεται με το ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Καλό Μεσημέρι». Συμμετέχει επίσης σε διάφορα shows και φωτογραφήσεις με τον Δημήτρη Ζορμπαλά.

Στη διάρκεια της καριέρας του στην Κρήτη δημιούργησε συνεργασίες με ταλαντούχους δημιουργούς όπως τον Μάνο Ζαϊμάκη και τον Παναγιώτη Δασκαλάκη και την Φωτεινή Μεταξάκη, οι οποίοι εκπαιδεύθηκαν μέσα από την ίδια ομάδα που εξελίχθηκε σε μια δυνατή, δημιουργική και πολυμετοχική εταιρεία.

Ο Νεκτάριος Σαΐτης παραμένει πάντα ενημερωμένος για τις νέες τάσεις και τις απαιτήσεις του Hair Styling, εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνει την ομάδα του για ό,τι καινούριο προκύπτει στο χώρο. Στα 25 χρόνια καριέρας του έχει αναδείξει την προσωπικότητα πολλών γυναικών και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς συναδέλφους. 

ΜΑΝΟΣ ΖΑΪΜΑΚΗΣ

2002 – Ολοκληρώνει τις σπουδές του στη σχολή κομμωτικής στο 7ο ΤΕΕ Ηρακλείου.
2003-2005 – Λαμβάνει πτυχίο επαγγελματικου μακιγιάζ από τη σχολή CLS KEPANSI και συμμετέχει στον κύκλο σπουδών MASTER CLASS by Freddy Kalobratsos.
2004 – Γνωρίζει το Νεκτάριο Σαιτη και εργάζεται στο πλευρό του στο κατάστημα της Σμύρνης 13. Δίπλα του ανακαλύπτει το όνειρο του και ως μέντορας του, δημιουργεί το προσωπικό του στυλ και τη δική του προσέγγιση.
2008 – Μετά από 4 χρόνια απόλυτης αφοσίωσης και πάθους για τη δουλειά ανοίγει από κοινού με το Νεκτάριο Σαιτη το πρώτο του μαγαζί στο Μασταμπα.
2010-2012 – Μέσα από σεμινάρια και μετεκπαιδευσεις κατακτά τον τίτλο του Μaster Colorist της Wella Professional και του Alchemy Master
by Wella SP.
2012 – Ανοίγει το δεύτερο του μαγαζί στη Λεωφόρο Κνωσού με το Νεκτάριο Σαιτη και τον Παναγιώτη Δασκαλάκη.
Οι 3 τους πλεον αποτελουν τα στελέχη της πολυμετοχικης εταιρείας “Saitis Nektarios”
2013 – Ανοίγουν το τρίτο μαγαζί στη Λεωφόρο Παπαναστασίου και ταυτόχρονα ο Μανος αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σπουδαστών στο ΙΙΕΚ ΜΟΡΦΗ στο κούρεμα και το styling.
2016 – Ανοίγουν το τέταρτο μαγαζί στην Αθήνα, στο Κολωνάκι μαζί με τον Μήνα Τσουρακακη.

 

Παναγιώτης Δασκαλάκης

1993-1995  Το ονειρο του Παναγιώτη αρχίζει να παιρνει σάρκα και οστά ολοκληρωνοντας τις σπουδές κομμωτικής στην σχολή του Νίκου Αμάραντου στην Αθήνα.
1996- 2007 Ξεκινα την κομμωτική του πορεία με πάθος, όραμα και δίψα για εκπαιδευση και με γνώμονα να γίνει ένας καταξιωμένος κομμωτης- καλλιτέχνης. Έπειτα απο συνεργασιες με επώνυμα κομμωτήρια, μεγάλες εταιρείες και ακαδημιες οπως SASSOON, L‘OREAL ,WELLA παρακολουθεί σεμινάρια και σοου υψηλού επιπέδου στο εσωτερικό και διεθνώς οπου συνειδητοποιει πως η κομμωτική δεν έχει όρια.
2007 Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 13 χρόνων και γεμάτος εμπειρία αποφασιζει να επιστρέψει στη γενέτειρα του την ΚΡΗΤΗ.
2008 Γνωρίζει το Νεκτάριο Σαιτη και το Μάνο Ζαιμάκη και ξεκινάει να εργάζεται στο κατάστημα του Μασταμπα.
2012 Ανοίγει το πρώτο του μαγαζι στην Λεωφόρο Κνωσού με το Σαιτη Νεκταριο και Μανο Ζαιμακη. Οι 3 τους πλεον αποτελουν τα στελέχη της πολυμετοχικης εταιρείας “Saitis Nektarios”.
2013 Ανοίγουν το τρίτο μαγαζι στην Λεωφόρο Παπαναστασιου.       
2016 Ανοίγουν το τέταρτο μαγαζι στη Αθήνα στο Κολωνάκι μαζί με τον Μήνα Τσουρακακη.

Μηνάς Τσουρακακης

1988- 1991 Ολοκληρώνει τις σπουδές του στη σχολή κομμωτικής του Νίκου Αμαράντου και Πάνου Διαμαντοπουλου στην Αθήνα.
1991-1994 Αποκτά εργασιακή εμπειρία δουλεύοντας σε διάφορα μεγάλα κομμωτήρια των Αθηνών.
1994-2000 Ακολουθεί το freelancing αναλαμβάνοντας τα looks διαφόρων επωνύμων Ελληνίδων σε τηλεοπτικα shows, περιοδικά, διαφημίσεις και video clips.
2001-2016 Ανοίγει το δικό του κομμωτήριο στο κέντρο της Αθήνας, στο Θησείο ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται και ενημερώνεται συνεχώς από κορυφαίες εταιρίες (WELLA, SEBASTIAN, VIDAL SASSOON, TONY& GUY, Brockmann und Knoedler) σε Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία και Γερμανια.
Ταυτόχρονα συνεργαζεται με το πρακτορείο μοντέλων “Elena’s models”, την κα Νανά Μούσχουρη στο Θέατρο Ηρώδειο Αττικού στο πλαίσιο της πολιτισμικής Ολυμπιάδας και τον Jeremy Irons στο Μέγαρο Μουσικής.
2016 Γνωρίζει το Νεκτάριο Σαιτη και γοητεύεται από  …. προστίθεται στην πολυμετοχικη εταιρεία “Saitis Nektarios” ανοίγοντας και αναλαμβάνοντας το κατάστημα στο Κολωνάκι στην Αθήνα

Βάλια Γενετζακη

Το 2009 ολοκληρώνει τις σπουδές της στο C.L.S ΚΕΠΑΝΣΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου λαμβάνει πτυχιο επαγγελματικου μακιγιάζ, αισθητικής ανω και κατω ακρων και ονυχοπλαστικης.
Απο τοτε μέχρι σημερα δε σταματά να ενημερώνεται για τις τάσεις της μοδας πού αφορούν στο αντικείμενο της ενω ειδικευεται στο θεραπευτικό πεντικιούρ καθως έχει παρακολουθήσει σεμιναρια ποδολογιας με θεμα “προβλήματα και αντιμετώπιση”.
Πριν ακομα τελειώσει τη σχολή της ειχε τη τύχη να γνωρίσει και να συνεργαστεί με το Νεκταριο Σαιτη αρχικα στο καταστημα της Σμυρνης 13 στο Ηράκλειο Κρήτης και στη συνέχεια στο κατάστημα της Εφόδου 2. Η συνεργασια τους συνεχιζεται μέχρι και σήμερα με πολλη αγάπη και σεβασμό στη δουλειά και στους πελάτες.
Όπως η ιδια αναφέρει ο Νεκτάριος υπήρξε ο μέντορας της καθως τη βοηθησε να αναγνωριστει και να καταξιωθεί στο χώρο.

Ειρήνη Αραθωμα

2017 – Ολοκληρώνει τις σπουδές της στο C.L.S. KEPANSI στο Ηράκλειο της Κρήτης λαμβάνοντας πτυχίο αισθητικής άνω και κατω ακρων και αμέσως μετά ξεκινάει να εργάζεται στο καταστημα της Εφόδου 2 δίπλα στη Βάλια Γενετζακη.
2018 – Λαμβάνει πτυχίο επαγγελματικου μακιγιάζ από την ίδια σχολή και ταυτόχρονα αναλαμβάνει ως υπεύθυνη το τμήμα μανικιούρ- πεντικιούρ στο κατάστημα του Μασταμπα.
2019 – Συμμετέχει στον κύκλο σεμιναρίων Master class by Fredy Kalobratsos.

Βαρβαρα σταυριανουδάκη

1996-1998 Σχολή Κομμωτικής Αυγερινοπούλου: Σπουδές Μανικιούρ-Πεντικιούρ (αμερικανικό σύστημα), Ονυχοπλαστικής, Θεραπευτικού πεντικιούρ, Μακιγιάζ με προϊόντα Kryolan & Mac

1999-2001 Κομμωτήριο Dino: Βοηθός κομμωτή

2001-2008 Glow Studio μανικιούρ-πεντικιούρ: Υπεύθυνη του Studio, Τεχνίτρια νυχιών

2008-2016 Νηρηίδες Nail Salon: Ιδιοκτήτρια & υπεύθυνη του Studio, Σεμινάρια OPI-CND Shellac

2016-… Κομμωτήριο Saitis Nektarios Kolonaki: Συνεργασία με το Νηρηίδες Nail Salon

ντορινα τσακα

2010-2011 – Ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Creative Academy
2016-2017 – Κατακτά πτυχίο επαγγελματικου μακιγιάζ από Beauty Studies by Dimitra Armenaki
2016-2020 – Παρακολουθεί σεμινάρια κορυφαίων εταιρειών (Kryolan professional, Crystal Nails) και εξειδικεύεται στο νυφικό μακιγιάζ, ονυχοπλαστικη (gel, acrylic) και τοποθέτηση βλεφαρίδων.
2018 – Προστίθεται στην ομάδα “Saitis Nektarios” στο κατάστημα της Λεωφόρου Κνωσού ως υπεύθυνη μανικιούρ- πεντικιούρ- μακιγιάζ.

Φωτεινή Μεταξακη

2002 Ολοκληρώνει τη σχολή κομμωτικης- αισθητικής στο 7⁰ ΤΕΕ Ηράκλειου Κρήτης.
2003-2004 Εκπαιδεύεται στο επαγγελματικό μακιγιάζ από την Kryolan. Παράλληλα ξεκινάει και η επαγγελματική της πορεία σε σαλόνια ομορφιάς και συνεργάζεται με επώνυμα κομμωτήρια. Είχε την τύχη από τα πρώτα της βήματα να λάβει εκπαίδευση στη Wella στο “Wella studio Athens ” και από την κορυφαία ακαδημια ομάδα της “SASSOON” όπου καθόρισαν μετέπειτα την επαγγελματική της πορεία, ανακαλύπτοντας την αγάπη της για τα χρώματα.
2009 Γνωρίζει το Νεκτάριο Σαιτη και εργάζεται στο πλευρό του στο κατάστημα της Σμύρνης 13 όπου η συνεργασία αυτη γίνεται σταθμός στη ζωή της.
2011 Κατακτά πτυχίο “Master color Congress” 2017
Kατακτά πτυχίο “Master Color Expert “
2020 Η κοινή πορεία με τη ομάδα, η άψογη συνεργασία και η αγάπη τους για την τέχνη της κομμωτικης επισφραγίζεται όπου μπαινει ως στελεχος στην πολυμετοχικη εταιρία “Saitis Nektarios” στο καταστημα στη Λεωφορο Παπαναστασίου.